Gratis hemleverans / Hållbart hela vägen / Klarna

Den perfekta julklappen

|30/11, 2021

Den perfekta julklappen

Fem skäl till varför ett miljövänligt telefonfodral är den perfekta julklappen

Julen är precis runt hörnet och en ny mobiltelefon insvept i ett moderiktigt fskal står högst upp på många önskelistor. Men traditionella telefonfodral i plast är ofta gjorda av hård plast som förorenar miljön. Lyckligtvis är miljövänliga telefonskal ett moderiktigt och hållbart alternativ som hjälper till att skydda din telefon och planeten!


Här är 5 anledningar till varför ett miljövänligt telefonskal är den perfekta julklappen:


1. Minskar avfall

Det är ingen hemlighet att plastföroreningar är ett stort globalt problem. Med 348 miljoner ton plast som produceras och dumpas i hav och deponier varje år, är det dags att göra en förändring. Miljövänliga telefonskal är ett bra alternativ eftersom de producerar 25 % mindre kolmonoxid än traditionella telefonfodral av plast. Att producera ett miljövänligt telefonfodral använder 35 % mindre vatten och skapar 75 % mindre avfall än telefonskal i plast, vilket gör ett miljövänligt telefonfodral till den perfekta presenten till människor och planeten.


2. Otroligt hållbart

Miljövänliga telefonskal är gjorda av otroligt stark och hållbar växtbaserad bioplast som är 100 % biologiskt nedbrytbar. Miljövänliga telefonfodral använder naturliga material som bambufibrer för att skapa starka och hållbara skal. Biologiskt nedbrytbar och helt komposterbar bioplast som PBAT minskar utsläppen av fossila bränslen genom att använda vetestärkelse för ökad hållbarhet samtidigt som de hjälper till att minska det globala matsvinnet samtidigt som du skyddar din telefon och miljön på samma gång.


3. Lämnar inga spår

Att använda ett biologiskt nedbrytbart telefonskal skyddar din telefon och planeten! Miljövänliga telefonskalär gjorda av förnybart material som helt bryts ner utan att lämna skadlig mikroplast och andra farliga kemikalier efter sig. Faktum är att ett biologiskt nedbrytbart telefonfodral kommer att brytas ner helt på bara 1-3 år!4. Lätt att rengöra

Miljövänliga telefonskal är enkla att rengöra och kräver inga starka rengöringsmedel, blekmedel eller besvärlig blötläggning för att ta bort märken och fläckar. Använd bara en mjuk svamp och ett milt rengöringsmedel för att rengöra ditt biologiskt nedbrytbara telefonfodral. Med regelbunden rengöring kan miljövänliga telefonskal hålla hela livet!


5. Fashionabla

Miljövänliga telefonskal är perfekt. Eftersom biologiskt nedbrytbara telefonfodral inte lämnar efter sig ett giftigt spår av kemikalier, kan du må bra av att ge gåvan av hållbarhet insvept i några av säsongens mest populära stilar som kan uppdateras oändligt för att matcha förändrade modetrender!