Gratis hemleverans / Hållbart hela vägen / Klarna

Vanliga frågor

KUNDSERVICE

Har du frågor? Vår FAQ är det snabbaste sättet att få svar på vanliga frågor. Här kan du hitta information beställningar, frakt och många andra ämnen.

FRAKT 

Om du beställer mellan måndag-fredag skickar vi din leverans samma dag. Beställningar på helgdagar skickas nästa arbetsdag, Det tar ca 2-4 arbetsdagar för leveranser inom Sverige. Leveranstider utomlands beror på posten lokalt.

RETURSYSTEM

När du vill byta till ett nytt Recynity mobilskal, kan du skicka tillbaka din gamla Recynity skal till oss. Vi ser till att skalet komposteras och ger dig 5 € rabatt på ditt nya mobilskal. Det är bra för dig och miljön!

Vilka länder skickar Recynity till?

Vi skickar till Sverige och EU. Om du vill ha din beställning levererad utanför EU, vänligen kontakta oss via mail.

Hur tar jag bäst hand om mitt Recynity mobilskal?

För att förebygga missfärgningar, bör du undvika att mobilskalen kommer i kontakt med pennor, mat eller andra saker som kan färga av sig. Även jeansfickor kan färga av sig, särskilt på de ljusare skalen.

Våra mobilskal är lätta av tvätta av med diskmedel och en mjuk svamp. Skalen tål inte starka rengöringsmedel, blekmedel, blötläggning eller att kokas.

Kan Recynity skal  få missfärgningar?

Våra mobilskal är helt gjorda av naturmaterial och innehåller inga farliga ämnen eller plast. Naturmaterialet gör däremot skalen något känsligare för repor och missfärgningar än plast.

Bli en Recynity-affiliate

Bli en del av Recynity-teamet! Kontakta oss via mail för att bli ambassadör för Recynity och arbeta tillsammans med vårt supertrevliga team. Tillsammans kan vi bygga en bättre framtid!

Varför välja Recynity?

Vi på Recynity tror att genom små individuella förändringar kan vi tillsammans skapa en bättre värld. När du väljer ett Recynity mobilskal hjälper du till att minska plasten i världen. 

Våra mobilskal är 100% biologiskt nedbrytbara och skadar inte naturen. När du inte längre har användning för ditt Recynity skal, kan du lägga den i komposten. Har du inte någon egen kompost kan du skicka den till återvinningen, där den kommer komposteras i en industriell kompost.

Mobilskalet kommer brytas ner helt till jord utan att lämna efter sig mikroplaster eller farliga kemikalier. Det tar ca. 1 år för ett Recynity skal att brytas ner helt i en industriell kompost och ca. 2-3 år i en vanlig kompost. Kompostering är dessutom ett fantastiskt sätt att återföra näring till jorden. Ditt Recynity mobilskal hjälper därför till att återställa natur, istället för att skada den.

Vilka betalningssätt finns det?

Vi erbjuder säkra betalsätt med Klarna swish och kreditkort.

Vad kostar frakten?

Vi har fri frakt inom Sverige.

Vid all övrig beställning beräknas fraktkostnaden efter din beställning. 

Går det att ändra beställning eller leveransinformation?

När din beställning lämnat vårt lager kan vi varken ändra beställningen eller leveransinformationen. Om din beställning inte ännu skickats, har du möjlighet att ändra beställningen. Kontakta oss så fort som möjligt om du vill göra ändringar i din beställning.

Vad har Recynity för leveranstider?

Om din beställning kommer på en vardag skickar vi den samma dag. Beställer du på en helgdag skickar vi den nästkommande arbetsdag. Din beställning bör ha levererats inom 2-4 arbetsdagar inom Sverige. Ska din beställning skickas utanför Sverige beror leveranstiden på posten utomlands.

Om du inte fått din beställning inom tidsramen ovan eller har funderingar kring leveranstid, kontakta oss gärna via mail.

Kan jag spåra min beställning?

När du har beställt en produkt av oss kommer du få ett bekräftelsemail inom 24h. I bekräftelsemailet finns en länk där du kan spåra din beställning. Bekräftelsemailet skickas till den mailadress som du angivit när du gjorde din beställning. Var därför noga med att ange rätt mailadress. Spara bekräftelsemailet eftersom det även är ett kvitto på din beställning.

Hur gör jag en retur?

Om du vill returnera din vara ska du skicka den till oss så att vi har den tillhanda inom 14 dagar. Du står själv för fraktkostnaden. Vi tar emot returer under förutsättning att alla varor returneras i samma skick som de var i vid leveransen till dig.

Detta innebär att varorna inte får ha skadats, smutsas ner, tvättats, ändrats eller använts (annat än för att prova varan).

När du lämnat din retur till posten kommer du få ett returkvitto, spara returkvittot eftersom det är bevis på att du skickat produkterna på retur.

Kontakta oss på [email protected] för adress information

Rabatter och erbjudanden

Vi har ibland olika erbjudanden och rabatter på våra produkter. Det bästa sättet att inte missa några erbjudanden, är att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller regelbundet besöka vår webbshop. 

Om du har ett Recynity mobilskal som du inte längre använder, skicka det tillbaka till oss. Vi ger dig rabatt på ett nytt Recynity skal.

Hur vi på Recynity arbetar med hållbarhet

Vi på Recynity skapar 100% biologiskt nedbrytbara mobilskal som kan komposteras. Mobilskalen är helt gjorda av växter som vetehalm. Våra förpackningar är plastfria och helt återvinningsbara. Vi arbetar även kontinuerligt med hållbarhet på vår arbetsplats.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först med att få information om nyheter, rabatter och våra produkter.

Hur hanterar Recynity mina personuppgifter?

Vi värdesätter din personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg att handla från oss. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna skicka dig din beställning och om du prenumererar på vårt nyhetsbrev, skicka dig erbjudanden, nyheter och information om våra produkter. Du kan hitta mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Bli Recynity-återförsäljare

Vill du erbjuda Recynity mobilskal till dina kunder? Kontakta oss för att bli en del av Recynity-teamet som återförsäljare. Hjälp till att sprida ordet om våra snygga och miljövänliga mobilskal.