Gratis hemleverans / Hållbart hela vägen / Klarna

 Idén om Recynity

Ända sen jag var liten har idén om Recynity funnits med mig. När jag såg människor kasta saker i soporna, funderade jag alltid på varför vi kastar så mycket saker. Varför kunde vi inte försöka återanvända det istället.

När jag växte upp och lärde mig mer om återanvändning och återvinning blev min vision klarare. Jag bestämde mig för att jag ville arbeta för miljön och inte bara att skapa saker som används en gång och sen kasseras. Jag ville skapa något som skulle kunna inspirera till en ny och hållbarare livsstil. Det var så konceptet om Recynity föddes.

Vår vision

Recynity = Recycle + Infinity
Recynity är namnet på vårt koncept, där vi tror på att små individuella bidrag, kan tillsammans skapa stora förändringar. Vårt mål är att minska användandet av plast och i längden också mängden plastskräp i världen. Därför har vi utvecklat ett snyggt och miljövänligt mobilskal, som dessutom är 100% biologiskt nedbrytbart.

OM Recynity

Recynity började som en idé om att utveckla snygga och hållbara mobilaccessoarer. Idag är vi ledande inom området och våra mobilskal är 100% biologiskt nedbrytbara. I dagens samhälle utvecklas och åldras teknik otroligt snabbt och människor byter ofta mobiler, och när vi byter till en ny mobil behöver vi även byta ut mobilskalet. Helt plötsligt sitter vi där med en hög oönskade plastskal, som så småningom hamnar i en soptunna någonstans. Vad som verkar vara ett mindre problem för oss människor, visar sig vara Ett Stort Problem för vår planet och miljön. Varje år produceras cirka 348 miljoner ton plast över hela världen och denna siffra ökar varje år. En stor del av plasten hamnar i världshaven och förstör livsmiljön för både fiskar, djur och växter. Resten hamnar på soptippen och kommer förmodligen att ligga där långt efter att vi människor försvunnit från planeten. Men du kan göra skillnad! Bli en del av vårt lilla men effektiva initiativ för att hjälpa världen att minska sin plastkonsumtion, genom att byta till vårt trendiga och miljövänliga mobilskal idag!