Gratis hemleverans / Hållbart hela vägen / Klarna
Ekologiskt

Vi gör inte bara snygga och miljövänliga mobilskal, vi ser också till att våra förpackningar är helt plastfria. Våra mobilskal kommer förpackade i lådor av återvunnen hårdpapp och påsar av ekologisk bomull. På så sätt kommer ditt mobilskal alltid hem till dig på ett skyddat och miljövänlig sätt.


Eco-lifestyle

Vi är stolta över att våra mobilskal är både trendiga och miljövänliga, men den viktigaste uppgiften för ett mobilskal är så klart att skydda mobilen. Våra mobilskal utsätts för omfattande drop-tester där vi testar hur bra skalen skyddar i många olika scenarion. Så att du kan tryggt ta med dig mobilen på alla dina äventyr.


En renare framtid

Vi arbetar med att minimera utsläppen av fossila bränslen. Vår produktionsteknik använder betydligt mindre fossila bränslen än produktionen av vanliga mobilskal i plast. En liten del är nödvändigt för att våra skal ska vara biologiskt nedbrytbara. Säg adjö till plast och hej till en värld med innovativa och hållbara eko-material.


Din planet, vår passion

Våra mobilskal är helt gjorda av växtbaserade bioplaster som är 100% biologiskt nedbrytbara. Det innebär att när du byter telefon och känner att du vill byta mobilskal, så är det bara att skicka skalet till återvinningen i kompostpåsen. Skalet kommer att helt brytas ner till jord och du kommer att ha bidragit till att ge tillbaka resurser till naturen.


Eko – hela vägen

Vi har utarbetat en strategi som minimerar koldioxidutsläpp när våra produkter fraktas. Våra mobilskal packas på ett sådant sätt att de kräver minimalt med utrymme och kan transporteras effektivt. På så sätt minskar vi fraktens negativa effekter på miljön.


Varje bidrag är viktigt

Vårt uppdrag är enkelt; att ge dig möjligen att styla din mobil med ett snyggt mobilskal som inte bara skyddar din mobil, utan också skyddar miljön.

Om du vill vara en del av vår resa att göra världen till en bättre plats; kan du bli en Recynity återförsäljare, eller sprida ordet om oss som influencer på sociala media.


Eco hela vägen


Mobilskal

Våra mobilskal är tillverkade av växter som vete och bambu och är 100% nedbrytbara. Våra skal kan både återanvändas och komposteras.


Tygpåse

Du får ditt fina mobilskal i en påse av ekologisk bomull. Påsen är inte bara vacker att se på, utan du kan också använda det som extra skydd för din mobil när det behövs.

Förpakning

Våra mobilskal skickas i skräddarsydda kuvert som är tillverkade av återvunnet papper och kan återvinnas om och om igen.

Materialet som gör skillnad - biologiskt nedbrytbar  på 3 år

PBAT

PBAT är en biologiskt nedbrytbar plast som hjälper våra mobilskal att brytas ner snabbare. Även om PBAT är tillverkat av fossila bränslen är det säkert att kompostera. PBAT bryts ner helt utan att lämna efter sig farliga kemikalier eller mikroplast.

PLA

PLA är en bioplast tillverkad av stärkelse som utvinns från vete, majs eller sockerrör. Den är 100% biologiskt nedbrytbar och kan komposteras. Men bäst av allt är att den gjord av förnybara resurser, som kan odlas om och om igen.


Bambu Talk Kalcium 

Bambu är en av de snabbast växande växterna i världen. Nästan en meter per dag! Talk är en lermineral som används i babypuder. Kalcium är den vanligaste mineralen i världen. Alla dessa material är säkra att kompostera.


Minimalt fotavtryck


CO2

När ett Recynity-skal tillverkas släpps cirka 25% mindre koldioxid ut jämfört med ett plastskal


Vatten                              

Vi arbetar aktivt för att minska vattenförbrukningen och har lyckats minska den med cirka 35%


Avfall

Vårt mål är att minska avfall som förstör vår natur. Vi har minskat avfallet med så mycket som 75%