Gratis hemleverans / Hållbart hela vägen / Klarna

Eco-earn, den nya affärsstrategin

|9/12, 2020

Eco-earn, den nya affärsstrategin

Eco-earn är en ny och miljövänlig trend där man tjänar pengar på ett hållbart sätt. Med den ökade uppmärksamheten på miljöfrågor har kunder blivit mer kräsna. De bryr sig mer än någonsin om vilken miljöpåverkan produkter har.

Många företag ställer nu om till grönt och nya eko-entrepenörer kommer på den ena idén bättre än den andra. Företag som kan ställa om till hållbar produktion kommer även få fördelarna från den växande efterfrågan. Vi på Recynity välkomnar så klart denna positiva utveckling.

Vill du också börja med Eco-earn? 

Här är några gröna affärsidéer som kan hjälpa dig som blivande entreprenör att börja din resa:

Smarta byggnader
Med en ökad medvetenhet om klimatförändringarna, kommer fler bostadsköpare och hyresgäster efterfråga hållbart byggda bostäder och gröna energikällor.

Ekoturism
Svenska turister vill mer än någonsin tidigare åka till pristina områden, där de inte kan se turismens negativa effekter på miljön. Länder utomlands börjar också se fördelarna med ekoturism. Det som är bra för miljön, är i längden bra för oss.

Ekologisk mat
Ekologisk och hälsosam mat är här för att stanna. Vegetarisk, veganskt och lokalproducerat har aldrig varit populärare.

Återvinnare
Är du händig och har öga för stil? Varför inte samla upp saker som människor inte längre vill ha. Ge sakerna ett nytt liv och en ny stil och sälj dem på blocket eller i en webbutik.

Blogga om miljö
Gör som vi och blogga om hållbarhet och miljö. Hjälp till att öka medvetenheten om miljöfrågor. Blir din blogg populär kan du få intäkter från annonsering.

Komposterare
Perfekt för dig som har mycket plats i trädgården och vill bli av med matrester på ett miljövänligt sätt. Sälj sedan komposten till plantskolor och grannar med gröna fingrar. Kolla även in vår blogg: Den ultimata guiden till att kompostera.

Eko-plast
Biologiskt nedbrytbar “plast” är det senaste i innovativ hållbar teknologi. Många kunder vill undvika plast men det är svårt. Här finns det efterfrågan. Tycker du det är svårt att veta vilka produkter du ska sälja? Bli en del av vårt Recynity-team som återförsäljare. Vi är ett riktigt Eco-earn-företag som säljer snygga mobilskal helt gjorda av växter. Alla våra skal är 100% biologiskt nedbrytbara och kan komposteras. Inga farliga bindningsmedel eller mikroplaster!