Gratis hemleverans / Hållbart hela vägen / Klarna

Klimatkompensera med Recynity

|9/08, 2020

Klimatkompensera med Recynity

Klimatkompensera med Recynity

Det är dags att vi ställer om till ett klimatsmart samhälle och det finns ingen tid att förlora. Vi på Recynity har därför lanserat ett spännande initiativ där du kan klimatkompensera ditt inköp hos oss. För endast 3.20 SEK blir ditt Recynity mobilskal helt klimatneutralt.

Så här funkar klimatkompensation:

 1. Storleken på koldioxidutsläppen beräknas
  Vår partner CO₂ok har räknat ut hur mycket koldioxid som släpps ut under produktionen och transporten av ett Recynity mobilskal.
 2. Välj klimatkompensation i varukorgen
  När du väljer att klimatkompensera ditt inköp hos Recynity, donerar du 3.20 SEK per skal.
 1. Donationen investeras klimatsmart
  Din donation kommer investeras i förnybar energi och andra klimatprojekt av de certifierade organisationerna Atmosfair och Fair Climate Fund.
 1. Ditt inköp blir klimatneutralt
  Projektens verksamhet minskar koldioxiden i atmosfären. Minskningen matchar utsläppen som sker när ett Recynity mobilskal tillverkas och transporteras. När ditt inköp klimatkompenseras blir det därför helt klimatneutralt.

Dessutom är Recynity mobilskal 100% komposterbara och innehåller inga farliga ämnen eller plaster. När du investerar i ett Recynity mobilskal investerar du samtidigt i vår planet. Genom att klimatkompensera ditt inköp, blir du en del av vår resa att skapa ett bättre och klimatsmartare samhälle. För ingen kan göra allt, men alla kan vi göra något!