Gratis hemleverans / Hållbart hela vägen / Klarna

Miljövänliga presenter

|27/01, 2021

Miljövänliga presenter

Recynity är ett miljövänligt företag där vi inte bara strävar efter att göra miljövänliga produkter, utan vi vill också främja och uppmuntra till en miljövänlig livsstil. Därför vill vi slå ett slag för miljövänliga presenter.

Vi gillar att ge presenter och det vet vi att många andra också gillar. Tyvärr tänker många inte på hur mycket avfall som produceras när vi ger presenter till våra nära och kära. Både när det gäller presenten i sig, som mest sannolikt någon gång kommer gå sönder och behöva slängas. Men även alla förpackningarna som bara slängs och blir onödigt avfall.

Så i år vill vi uppmuntra dig till att satsa på miljövänliga presenter och minska avfallet. När du tänker miljövänliga presenter, så tänker du kanske på hemgjorda presenter. Hemgjorda presenter kan bli fantastiska gåvor om du är kreativt lagd. Är du inte kreativt lagd kan du vara kreativ med dina val i stället, snarare än att försöka att skapa något hemma.

Här är en miljövänlig presentidé som inte bara blir en fin present till dina nära och kära, utan också är en fin present till moder jord.

Biologiskt nedbrytbara mobilskal:

Ge dina nära och kära snygga biologiskt nedbrytbara mobilskal som present. På så sätt kan de skydda och styla sina mobiler. Snyggt och praktiskt på samma gång! Beställer du Recynitys biologiskt nedbrytbara mobilskal behöver du inte heller oroa dig över förpackningarna. Våra mobilskal kommer i ekologiska bomullspåsar och kuvert i återvunnen hårdpapp. Minimalt med förpackning där förpackningen även är helt återvinningsbar. Men bäst av allt är så klart mobilskalen i sig som är gjorda av växter, finns i trendiga färger och är 100% biologiskt nedbrytbara.

Men kom ihåg, oavsett vad du ger dina nära och kära i present, så är det alltid tanken som räknas. Genom att välja en miljövänlig present skänker du även en tanke till miljön.