Gratis hemleverans / Hållbart hela vägen / Klarna

Recynity stöder WWF

|30/11, 2021

Recynity stöder WWF


World Wildlife Foundation (WWF) är världens ledande naturvårdsorganisation som spänner över nästan 100 länder. Genom att stödja lokala samhällen med bevarande av naturresurser hjälper WWF till att bevara den naturliga miljön genom samhällsengagemang och stöd. Recynity är en stolt anhängare av WWF och har åtagit sig att upprätthålla WWF:s värderingar genom våra innovativa och miljövänliga produkter.


Här är anledningen till att Recynity stöder WWF:

Engagerad i att bevara miljön

WWF har åtagit sig att hjälpa samhällen att skydda och bevara sin miljö genom att stödja de komplexa relationer som finns mellan människor och natur. Genom utbildning och stöd har WWF hjälpt till att bevara områden som hotas av mänskligt inflytande samtidigt som de stöder framgång och tillväxt för lokala samhällen.


Recynity tror att förändring inte sker ensam. Våra produkter bygger på idén att rätt organisation i kombination med rätt community kan skapa fantastiska resultat. Vi arbetar tillsammans för att utveckla produkter som är miljövänliga och hjälper till att utbilda och inspirera globala samhällen att skapa en positiv inverkan på vår planet en liten förändring i taget.

Inblandad i att skapa förändring

WWF arbetar för att minska användningen av fossila bränslen hos företag runt om i världen. Organisationen har åtagit sig att bygga en säkrare och mer hållbar framtid genom att uppmuntra företag och länder att tänka om och designa om hur de producerar och använder energi.


Recynity tror på att minska vårt koldioxidavtryck ett litet steg i taget. Våra produkter är tillverkade av naturliga biologiskt nedbrytbara material som bryts ner på bara 1-3 år utan att lämna efter sig ett spår av skadliga kemikalier eller lim. Vi minimerar våra CO2-utsläpp genom att använda bambufiber, packa våra produkter i kuvert av återvunnet papper och använda vetehalm för att öka produktens hållbarhet och minska matsvinnet.

Att städa upp haven

Våra hav är ett motståndskraftigt och fantastiskt utrymme som hotas av mänsklig interaktion. WWF förstår hur viktiga haven är för vår planets hälsa och arbetar outtröttligt för att skydda havets liv och bevara marina ekosystem genom att stödja initiativ för att minska den skadliga metoden med överfiske och eliminera plastföroreningar i våra hav.


Recynity förstår hur viktigt det är att minska plastavfallet och skydda våra värdefulla och ömtåliga hav. Varje Recynity telefonfodral är plastfritt och tillverkat av hållbara naturmaterial inklusive vetehalm, bambu och biologiskt nedbrytbar PBAT som hjälper till att hålla våra hav fria från giftigt plastavfall.