Gratis hemleverans / Hållbart hela vägen / Klarna

Tre skäl att byta till ett miljövänligt telefonskal idag

|30/11, 2021

Tre skäl att byta till ett miljövänligt telefonskal idag


Varje år slängs 1,5 miljarder telefonskal av plast. Med plastföroreningar på uppgång är det viktigare än någonsin att byta till ett miljövänligt telefonfodral. Men hur jämför miljövänliga telefonskal med traditionella plastfodral?


Låt oss ta en titt på 3 anledningar till varför du bör byta till ett miljövänligt telefonskal idag:


1. Minskar avfall

Ditt miljöavtryck kan vara större än du tror. Faktum är att 380 miljoner ton plast produceras varje år och det verkar inte finnas något slut i sikte. Men enkla alternativ som att använda ett miljövänligt telefonfodral kan göra stor skillnad.

Miljövänliga telefonskal tillverkade av Recynity är snygga, hållbara och miljövänliga fodral som producerar 25 % mindre kolmonoxid, använder 35 % vatten och skapar 75 % mindre avfall än traditionella telefonfodral av plast. Recynity telefonskal är biologiskt nedbrytbara och använder förnyelsebart material som bryts ner inom 1-3 år utan att lämna efter sig skadliga kemikalier och mikroplaster.


2. Otroligt hållbart

Du kanske blir förvånad över att höra att miljövänliga telefonskal är lika starka som telefonfodral av plast, men låt inte de naturliga materialen lura dig! Varje biologiskt nedbrytbart telefonfodral från Recynity är tillverkat av starka och hållbara naturmaterial, inklusive bambufibrer för ökad hållbarhet och fallsäkert skydd. Recynity använder också vetehalm för att skapa en stark och helt komposterbar bioplast som kallas PBAT som minimerar utsläppen av fossila bränslen och minskar matsvinnet.

Recynity telefonskal uppfyller även EU och USA:s standarder för industriell kompostering och kan komponeras i industri- och hemmiljöer, vilket gör varje biologiskt nedbrytbart mobilskal från Recynity till ett utmärkt alternativ till plastskal.


3. Ren förpackning

Plastföroreningar sträcker sig över mer än bara produkter. Faktum är att plasten som användes i fraktprocessen skapade mer än 14,5 miljoner ton plastavfall bara under 2018. Även om bytet till förnybara produkter är ett stort steg för att minska plastavfallet, är det bara toppen av isberget.

Företag som Recynity har tagit åtagandet att minska plastavfallet ett steg längre och erbjuder 100 % rena förpackningar. Varje biologiskt nedbrytbart telefonskal som levereras av Recynity kommer i en miljövänlig bomullspåse inuti ett kuvert av återvunnet papper. Både påse och papper kan återvinnas. Du kan också skicka tillbaka begagnade Recynity telefonskal och få rabatt på ett nytt skal, vilket säkerställer att inget telefonfodral går till spillo.