Gratis hemleverans / Hållbart hela vägen / Klarna

Växter blir mobilskal

|30/11, 2021

Växter blir mobilskal

Recynity-material: Växter blir skal 

Varje dag slängs miljontals plastföremål. Faktum är att över 6,3 miljarder ton plastavfall ligger på deponier och förorenar våra hav. Men med bara 8 % av världens plast som faktiskt återvinns, är problemet tydligt: om vi inte städar upp vår handling kommer vår planet inte att överleva.


Recynity vet att skyddet av vår planet mot giftigt plastavfall är en prioritet nummer ett. Vi arbetar hårt för att skapa miljövänliga telefonskal som skyddar din telefon och vår planet. Från början till slut är våra produkter designade, tillverkade och levererade med planeten i åtanke.


Så vad gör Recynity-processen unik?

100 % förnybara material

Varje telefonskal som säljs på Recynity är gjord av 100 % förnybara material. Vi använder bambufiber för att skapa hållbara och otroligt skyddande telefonskal och minska vårt fotavtryck av fossila bränslen. Vi använder biprodukter från livsmedelsproduktion som vetehalm för att lägga till ett extra lager av skydd för din telefon samtidigt som vi minskar matsvinnet. Vår biologiskt nedbrytbara sampolymer PBAT hjälper våra telefonfodral att bli biologiskt nedbrytbara på bara 1-3 år utan att lämna kvar starka kemikalier eller mikroplaster. Slutligen lägger vi till en touch av kalcium och talk för att förbättra jordkvaliteten och förhindra försurning när våra telefonfodral äntligen återlämnas till jorden.

Miljövänlig frakt

Recynity telefonskal levereras i lika miljövänliga förpackningar. Vi packar och skyddar våra telefonskal i ekologiska bomullspåsar och kuvert av återvunnet papper för att säkerställa säker och miljövänlig leverans direkt till din dörr. Alla våra fraktmaterial är återvinningsbara, kan återanvändas i framtiden och hjälper till att minska vårt kollektiva koldioxidavtryck genom att använda material som hjälper till att hålla vår planet säker och ren.

Återvinn eller kompost hemma

Eftersom vi förstår att allt måste komma till ett slut, har vi designat miljövänliga telefonskal som kan återvända till naturen när du är redo för något nytt. Våra miljövänliga telefonskal kan komposteras i industri- och hemmiljöer och gå sönder utan att lämna ett spår av skadliga kemikalier eller lim. Vi tar gärna emot gamla och begagnade Recynity-skal och erbjuder rabatter på framtida telefonskal som köps för att helt enkelt skicka tillbaka dina gamla och oanvända fodral.


Tillsammans kan vi minska vårt plastavfall ett biologiskt nedbrytbart telefonskal i taget.